A Game of Thrones megtette az utolsó íját, lesz-e még mit várni a jövőben Westerostól?

A fantáziasorozat rajongói megnyugodhatnak, tudván, hogy az HBO-nak volt néhány prequel sorozata a munkálatok során, de most láthatóan az egyik ilyen projektet összekeverte a hálózat. A Jane Goldman által írt és Naomi Watts főszereplésével készült potenciális show nem halad előre sorozatként – erősítette meg az HBO. A projekt a Hősök kora körül forgott volna, évezredekkel az eredeti GoT sorozat eseményei előtt.

A sárkánykedvelő rajongók azonban örömmel tudják, hogy az HBO megerősítette egy újabb Targaryen-alapú előzményét. Majdnem egy hónappal azután, hogy először jelentették, hogy a hálózat kísérleti megrendelést figyel, a cég bejelentette, hogy a Sárkány házának nevezett sorozat valóban megtörténik.

Eredetileg az HBO öt különböző ötletet bízott meg a Game of Thrones előzményével vagy spinoffjával, de nem világos, hogy melyek fognak formálódni továbbra is. Itt tudhatjuk meg az eddigi összes lehetséges bemutatót.

A Targaryen sorozat
A SÁRKÁNAK HÁZA 10 epizódra van lefedve.
A Ryan Condal (Colony, Rampage) által írt forgatókönyv George R. R. Martin Tűz és vér című könyvének eseményeit fogja feldolgozni, amely részletesen bemutatja a sárkányokkal foglalkozó család történetét 300 évvel a Trónok játékának eseményei előtt. Valószínűleg a sorozat a Sárkányok tánca, a legendás Targaryen-polgárháború körül forog. Az Entertainment Weekly először arról számolt be, hogy az HBO szeptember elején közel állt a pilóta megrendeléséhez. Egy hónappal később kiderült, hogy a hálózat teljes sorozatot rendezett be.

Condal, aki Martinnal készítette a sorozatot, együtt lesz a “Bastards Battle” rendezőjével, Miguel Sapochnik-nal, aki a pilótát és más epizódokat is rendezi.

Ezt a tartalmat a Twitterről importálták. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információt talál a weboldalukon.

2022-ben BEMUTATIK.
2020 januárjában, az HBO programelnöke, Casey Bloys megosztotta, hogy jóslata szerint a Sárkány Háza “valamikor 2022-ben” érkezik meg. Ami a gyártás eddigi előrehaladását illeti, azt mondta: “Kezdenek írni”, határidőnként.

A Hősök kora sorozat
Az HBO megerősítette, hogy a műsor nem halad előre.
A hálózat november 1-jén nyilvánosságra hozott nyilatkozatában megerősítette azokat a korábbi jelentéseket, amelyek szerint a cím nélküli projekt halott.

“Alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy nem lépünk tovább az Untitled Game of Thrones előzménysorozattal. Köszönjük Jane Goldman, S.J. Clarkson, valamint a tehetséges stáb és a legénység munkáját és odaadásukat.”
TÖBB ÉVET TÖRTÉNT TÖRTÉNNI, ELŐTT A TRÓNOK JÁTÉKÁNAK TÖRTÉNETE, AMIT TUDUNK.
A hálózat szerint ez volt a hivatalos áttekintés a most törölt sorozatról:

“A Trónok játékának évezredei előtt zajló sorozat a világnak a Hősök aranykorától a legsötétebb órájáig való leszállását mutatja be. Westeros történelmének borzalmas titkaitól kezdve a Fehér sétálók valódi eredetéig, a a legendától a Keleten át a Csillagokig, csak egy biztos: Nem azt a történetet gondoljuk ismerjük. “
George R. R. Martin 2019 áprilisában a The Hollywood Reporter-nek kifejtette: “A Westeros egy egészen más korszakát nézed. Nincsenek sárkányok, se Vas-trón, se King’s Landing.”

Ugyanakkor az Entertainment Weekly-nek elmondta, hogy a csillagok, a fehér sétálók (az írott sorozatban A többiek néven ismertek), a rendfarkasok és a mamutok mind léteztek abban a világban. A Lannisterek szintén nem voltak még a közelben, de létezett ősi székhelyük, a Casterly Rock. Abban az időben több száz “kicsinyes királyság” volt, és nem a hét, amely a Trónok játékában áll.

Martin még a The Hollywood Reporternek is elmondta, hogy a történet nagy része egy vagy két mondatra épült, A jég és a tűz világa: A Westeros el nem mondott története és a Trónok játéka című könyvében. – Találhat egy-két mondatot a Jég és a tűz világában – mondta. “Biztosan nem talál 12 oldalt. Sok minden ezen a vagy két soron alapul, és Jane aztán elvette és kitalált valamit.”