A sötét idők közepette néha segít visszatekinteni a jobb napokra, például 2019. május 19-re, amikor a Trónok játékának sorozatdöntője a legsúlyosabb problémának tűnt. El tudja hinni, hogy egy teljes év telt el azóta, hogy Daenerys Targaryent leszúrta unokaöccse, Jon Snow; mivel Sansa Stark mikrofonból ledobta Edmure Tulley-t a “Bácsi, kérlek, ülj” -nel; mivel Bran Starkot királlyá nevezték ki; és mivel elvesztettük kollektív elménk az utolsó epizód miatt?

A nézők annyira rajongtak a befejezésért, hogy több mint egymillióan aláírtak egy petíciót a sorozat újratervezésére “hozzáértő írókkal” (úgy tűnik, az emberek még mindig aláírják), de az indítványt olyan stáb tagok állították le, mint Sophie Turner (Sansa Stark ) és Isaac Hempstead Wright (Bran Stark). A tényleges írók és műsorvezetők, David Benioff és Dan Weiss később beismerték, hogy nem voltak megfelelően felkészülve a felelősségre, ami szintén nem állt jól a rajongók körében. A duó átállt egy Star Wars-trilógia megírására a GoT után, de még nagyobb hőt kapott a koncert elárasztásáért a Netflix alkalmáért.

Háromszázhatvanöt nappal később a kezdeti harag lehűlt, de az általános csalódás – vagy legalábbis apátia – a hírhedt utolsó epizód iránt nem. A Vulture Nate Jones megfogalmazása szerint: “12 hónapos visszagondolással valóban olyan szörnyű az epizód, mint amilyennek még 2019-ben látszott? Igen.”

Ezt a tartalmat a Twitterről importálták. Előfordulhat, hogy ugyanazt a tartalmat más formátumban is megtalálja, vagy további információt talál a weboldalukon.