Az Egy és egyedüli Ivan című filmjét a Disney + -on népszerűsítő színész egy új interjúban elmondta, hogy hajlandó lenne Walter White drogkirályt ábrázolni a Better Call Saul című filmben, a Breaking Bad Emmy-díjas előzményében. sorozat, amely az utolsó évadához közeledik.

“Akkor lennék a [Better Call Saul] -nál, ha Vince Gilligan és Peter Gould, akik társ-producerek ebben, azt akarják, hogy benne legyek” – mondta Cranston a Collider-nek. „Egy másodperc alatt megtenném. De még nem történt meg, elmondhatom, és meglátjuk. Nem tudom. Még egy szezon van hátra, és meglátjuk, mi fog történni! ”

Hozzátette, hogy a Better Call Saul epizódjainak vezetésére a 2015-ös indulása óta kérik. „Arra kértek, hogy minden egyes évadban rendezzek egy epizódot, és egyszerűen nem sikerült, mert elkötelezett voltam egy játék vagy filmet vagy ilyesmit csináltam, így nem tudtam részletezni a rendelkezésre álló időket ”- mondta. – De nagyon szeretem a műsort. Szerintem fantasztikus műsor. ”

Bryan Cranston Walter White szerepében a „Breaking Bad” -ben
Gilligan korábban a kiadványnak elmondta, hogy ő és Gould Cranstont akarják az igazgatói székbe venni. – Örülnék, ha Bryan rendezne egy epizódot. Írnom kellett egy [Breaking Bad] epizódot, amelyet Bryan rendezett, és én minden nap vele voltam forgatáson, és csodálatos élmény volt. Pompás rendező. Egyike azon kevés rendezőknek, akinek lehetősége van a legkönnyebb komédiára és a legsötétebb drámára. Figyelemre méltó.

A Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évada ez év februárjában kezdte el forgatni, de azóta a COVID-19 miatt késlelteti a produkciót.

Más hírek szerint a Breaking Bad sztárja, Giancarlo Esposito a slágersorozat alapján egy új digitális dokumentum sorozatnak ad otthont, A törött és a rossz címmel.

Esposito az antagonista Gus Fringet, a sült csirke birodalom és a kristálytiszta metszet főnökét játszotta a Breaking Bad-ben 2009 és 2011 között, és folytatja szerepét a Better Call Saul-ban.

Sajtóközlemény szerint A megtört és a rosszat „a Better Call Saul és a Breaking Bad univerzum legemlékezetesebb szereplői, helyzetei és témái inspirálják”, és a „valós történetekre, amelyek tükrözik a mindkettő mutatja. ”